zaterdag 20 oktober 2012

Primark online shop

Er is een steeds grotere vraag naar de primark online shop. De primark is een grote winkelketen die wereldwijd grote kledingwinkels bezit.

 De kledingwinkels staan bekend om hun zeer grote gebouwen met een groot assortiment. De meeste kledingwinkels staan in drukke winkelstraten en hebben daarom beperkte ruimte.Dit is bij primark niet het geval, de primark winkel locaties worden met zorg uitgekozen zodat de klant alle ruimte heeft om te kunnen shoppen en de primark online alle plek heeft om alle kleding uit te stallen.

De primark heeft een zeer groot assortiment zowel dames als herenmode, toch is het grootste deel van de winkel ingevuld met damesmode en dames accessoires. 

Momenteel zijn er nog maar 3 primark winkels in Nederland maar in de toekomst zullen er meerdere bij komen. Er staat nu een primark in rotterdam, een primark in hoofddorp en een primark in Zaandam. In de toekomst komt er ook een primark in Almere, Nijmegen en Den Haag.

De primark is vooral zo populair omdat ze mooie kleding en van een goede kwaliteit verkopen voor een lage prijs. Zo heb je voor een paar euro al een leuk shirtje of een mooie broek.

Hoelang het nog duurt voordat er een primark online shop komt weet niemand, een ding is zeker de vraag naar een primark online shop is er al. Nu alleen nog de eigenaren van de primark overtuigen dat ze echt een primark online winkel moeten starten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten