dinsdag 23 oktober 2012

Online kleding winkel

Online kleding winkel
Er komen steeds meer online kleding winkels op het internet, maar waarom beginnen zoveel mensen een online kleding winkel? En waarom heeft iedere winkel nog een winkel pand en ook een online kleding winkel? Lees hier alles wat je moet weten over online kleding winkels.

Voordelen online kleding winkel voor de klant:

Voor de klant heeft een online kleding winkel een hoop voordelen, doordat je met een klik op de muis alle kleding winkels voor je neus hebt is de keuze een stuk makkelijker, je kunt allerlei tab bladen openen en zo de assortimenten met elkaar vergelijken. Ook het vergelijken van de prijs kan heel makkelijk, je hoeft niet meer van winkel naar winkel te gaan om de prijzen te checken binnen een paar minuten weet jij waar jij het goedkoopste uit bent. En nog een erg belangrijk feit is dat er bij een online kleding winkel geen opdringerige verkoper staat, hoevaak heb jij wel niet mee gemaakt dat je kleding is aangesmeerd waar je achteraf spijt van hebt gekregen? Bij de online kleding winkel heb jij hier geen last van.

Voordelen online kleding winkel voor de winkel:

Voor de winkel zelf is het ook een groot voordeel om een online kleding winkel te beginnen. Als je een kleding winkel in een stad hebt zul je alleen klanten bereiken die in de stad wonen of in de omgeving daarvan, mensen aan de andere kant van het land zullen nooit iets bij jou kopen. Door online een kleding winkel te beginnen zul je klanten door heel Nederland krijgen en als je het goed aanpakt uit heel Europa of wereldwijd. Een ander voordeel is dat je geen duur winkelpand nodig hebt, het enige wat je nodig hebt is een magazijn waar de voorraad in kan staan, dat is stukken goedkoper dan een duur winkelpand in de hoofdstraat van een grote stad.

Wil jij weten welke online kleding winkels er al bestaan? Hou dan deze blog in de gaten zodat jij op de hoogte blijft. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten