donderdag 25 oktober 2012

New Yorker online shop

De New yorker online shop.

new yorker online shop
In alle grote steden vind je hem wel , de new yorker. Veel mensen denken dat dit bedrijf oorspronkelijk uit new york komt, maar dit is verbazingwekkend niet het geval. De New yorker komt namelijk uit Duitsland en is daar zo'n 40 jaar geleden begonnen met een aantal winkels. Nu 40 jaar later is de New Yorker verspreid over heel Europa en heeft zeer veel winkels in zijn bezit.

De New yorker winkels zijn te vinden op mooie locaties meestal in de hoofdstraat van grote steden, ze zijn een voor uitlopend mode merk met damesmode, herenmode en mode accessoires. De prijs van deze mode is betaalbaar, je vind er natuurlijk dure merken maar ook merken tegen een betaalbare prijs.

Wanneer de new yorker online shop eindelijk een keertje het internet betreed is nog onbekend, wel is het een feit dat het stukken makkelijker zou zijn als je online kleding zou kunnen bestellen bij de new yorker online. De voordelen zullen stukken groter zijn, je hoeft niet meer de stad in om jou favoriete new yorker kleding te kopen en ook van verkopers heb je geen last meer. Als je je zou kunnen aanmelden voor een nieuwsbrief van de new yorker online zou je de aanbiedingen ook goed in de gaten kunnen houden waardoor je stukken goedkoper uit bent.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten